Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράπονα του Μαρόκου στην FIFA για τη διαιτησία στο ματς με την Γαλλία

Επίσημη επιστολή στην FIFA έστειλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκου, στην οποία διατυπώνει παράπονα για την διαιτησία του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλία – Μαρόκο. Τα «Λιοντάρια του Άτλαντα» ηττήθηκαν με 2-0, βάζοντας τέλος στο όνειρό τους για την κατάκτηση του βαρύτιμου τρόπαιου.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκου, στην επίσημη ιστοσελίδα της, έγραψε: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκου, είναι εντελώς αντίθετη με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Σεζάρ Ράμος, αλλά και των μελών της ομάδας του. Φυσικά και θα παλέψουμε για τα δίκια της Εθνικής μας Ομάδας, ζητώντας την δικαίωσή της, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα, για τις αδικίες που υπέστη στον χθεσινό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.»

Στην επιστολή τους, οι Μαροκινοί φαίνεται πως ζητούν την επανεξέταση δύο επίμαχων φάσεων, στις οποίες πιστεύουν πως υπάρχει πέναλτι για το Μαρόκο.

Η πρώτη από αυτές, είναι η φάση στην οποία ο Μπουφάλ και ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Γαλλίας Τέο Ερναντέζ, συγκρούονται, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ για την Γαλλία, ενώ φαίνεται πως ο Γάλλος ξεκινάει την επαφή. Πολλοί σχολιαστές από όλες τις χώρες, είπαν την γνώμη τους για την επίμαχη φάση, με τον Ρίο Φέρντιναντ, πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να μιλάει για διαιτητικό λάθος και να χαρακτηρίζει την φάση ως «καθαρό» πέναλτι.

Η επίμαχη φάση μεταξύ Ερναντέζ και Μπουφάλ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More