Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Πιέζει” για Ελίασον η ΑΕΚ

 

Ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ “ψήνει” την “Ένωση”, η οποία είναι διατεθειμένη να τον εντάξει στο ρόστερ της και σύμφωνα, με τα όσα υποστηρίζουν οι Γάλλοι ρεπόρτερ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Νιμ.

Ο Νίκλας Ελίασον παραμένει στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ, ο οποίος ακουγόταν και πέρυσι το καλοκαίρι στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, αλλά και νωρίτερα φέτος στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό (16/8) γαλλικό δημοσίευμα η “Ένωση” φέρεται να έχει “αναζωπυρώσει” το ενδιαφέρον της για τον 26χρονο Σουηδό εξτρέμ.

Σε ανάρτηση του ο ρεπόρτερ της γαλλικής ομάδας αναφέρει, ότι η ΑΕΚ επανήλθε με καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας. Ο 26χρονος Σουηδός σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στη Νιμ, έχει καταγράψει συνολικά 72 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 11 φορές, ενώ έχει “σερβίρει” και 10 ασίστ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Comme je l’ai annoncé, Benrahou peut-être pas dans le groupe pour Dijon et Niclas Eliasson a reçu une offre plus belle que l’AEK.

Espérons qu’ils partent et merci à Yassine Benrahou qui a toujours respecté le club (ne voulant pas partir sur une relégation l’été dernier!) https://t.co/7AWBmkLTs7

— MODREK (@ModrekNO) August 16, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More