Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο φιλικό τεστ για Λέφσκι Σόφιας

 

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιούροπα Κόνφερενς Λιγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, απέναντι στη Σεπτέμβρι Σόφιας. 


Ο προπονητής, Στάνιμιρ Στοΐλοφ απογοητευμένος τόνισε : «Ούτε ελληνική ομάδα β’ κατηγορίας δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι, πόσο μάλλον τον ΠΑΟΚ!».
Η Λέφσκι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31’ με τέρμα του Μάριο Ιλιέφσκι εν τέλει όμως πήρε την ισοπαλία χάρη σε γκολ του Μπιλάλ Μπάρι από ασίστ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ποπόφ.

Όλοι οι νεοαποκτηθέντες των Βουλγάρων αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιώντας το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Στοΐλοφ:
Ζαγκάροφ, Αντόνοφ, Μπάτσεφ, Μποζίλοφ, Νταντάκοφ, Ντίνεφ, Ιβάνοφ, Μαρκόφ, Μίτκοφ, Ρουπάνοφ, Στογιάνοφ.

Ο τεχνικός της Λέφσκι επεσήμανε :
«Νομίζω πως οι νεαροί παίκτες μας απέδωσαν καλά. Είδαμε σε ποιο κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μετά από δική τους επιθυμία, σταματήσαμε το παιχνίδι στο 60ο λεπτό και όχι στο 90ο. Όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, θα πρέπει να δείχνεις κατανόηση και εμείς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο.
Η εικόνα μας στην άμυνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Οι αμυντικοί επέτρεψαν πολύ εύκολες φάσεις στον αντίπαλο. Αν δούμε τα τελευταία 7-8 παιχνίδια της σεζόν και το σημερινό, δεν θα δούμε τίποτα κοινό. Γενικά κάναμε και καλά πράγματα, ελπίζω σύντομα να μπούμε στους ρυθμούς που θέλουμε και γι΄ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ.

Και οι τρεις καινούργιοι ποδοσφαιριστές μας (σ.σ. Ρονάλντο, Ιβελίν Ποπόφ και Αντέ Μπλάζεβιτς) προσπαθούν στην προπόνηση, αλλά πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο της άμυνας τους, στην επίθεση έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Δεν είπα ότι θα πάρουμε και άλλον καινούργιο ποδοσφαιριστή μετά τον Ρονάλντο. Δεν θέλω να ξοδέψω περιττά χρήματα. Θα επικεντρωθούμε σε νεαρούς παίκτες για την εξέλιξη της ομάδας. Σε αυτή την κατάσταση πάντως που βρισκόμαστε σήμερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε ελληνική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, πόσω μάλλον τον ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις. Ειδικά στην άμυνα πρέπει να είμαστε άψογοι».

Το άρθρο Πρώτο φιλικό τεστ για Λέφσκι Σόφιας εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More