Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ριτσάρλισον εναντίον Κόντε: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με βάζει να παίζω”

Ο επιθετικός της Τότεναμ Ρίτσαρλισον επέκρινε τον προπονητή Αντόνιο Κόντε για την έλλειψη χρόνου συμμετοχής του αυτή τη σεζόν.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής, 25 ετών, εντάχθηκε στην Τότεναμ από την Έβερτον σε συμφωνία 60 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έκτοτε έχει ξεκινήσει μόλις επτά αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Ρίτσαρλισον, ο οποίος έμεινε εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών, μπήκε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό καθώς η Τότεναμ αποκλείστηκε από το Champions League από την Μίλαν την Τετάρτη.

«Έπρεπε να παίξω», είπε.

Μιλώντας στον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό TNT Sports μετά τον αγώνα της Τετάρτης, πρόσθεσε: «Έπαιζα καλά, κερδίσαμε την Τσέλσι και τη Γουέστ Χαμ και ξαφνικά ήμουν στον πάγκο.
«Έπαιξα πέντε λεπτά εναντίον της Γουλβς, ρώτησα τον λόγο και κανείς δεν μου είπε γιατί. Χθες, μου ζήτησαν να κάνω ένα τεστ φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και μου είπαν ότι θα ξεκινούσα σήμερα αν το περνούσα.
“Και σήμερα ήμουν στον πάγκο. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν υπήρχε καμία εξήγηση ξανά, ας δούμε τι θα μας πει αύριο [ο Κόντε] – αλλά δεν είμαι ανόητος, είμαι επαγγελματίας που δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και θέλω να παίζω».

Οι Spurs αποκλείστηκαν από το Champions League στους «16» μετά το 0-0 της Τετάρτης που είδε τη Μίλαν να προκρίνεται.
Ο χρόνος συμμετοχής του Ριτσάρλισον στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν είναι συνολικά 661 λεπτά, με τα μοναδικά του γκολ για τον σύλλογο να έρχονται εναντίον της Μαρσέιγ στο Champions League τον Σεπτέμβριο.
“Δεν μου έχουν δοθεί αρκετά λεπτά. Δεν έχω αρκετά λεπτά, τραυματίστηκα για λίγο, αλλά όταν είμαι στο γήπεδο δίνω τη ζωή μου”, είπε.

«Έπαιξα καλά σε δύο παιχνίδια, ειδικά με την Τσέλσι, οπότε πιστεύω ότι έπρεπε να παίξω απόψε, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να κλαίω για αυτό τώρα».

Οι Σπερς, οι οποίοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, αντιμετωπίζουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο.
«Έχουμε 12 παιχνίδια να παίξουμε τώρα και το επίκεντρο είναι αυτό», είπε ο Richarlison.
«Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ γιατί ο σύλλογος έχει πληρώσει πολλά χρήματα για μένα και δεν έχω επιστρέψει αρκετά στον αγωνιστικό χώρο ακόμα.
“Είναι δίκαιο να πω ότι οι τραυματισμοί μου δεν βοήθησαν και δεν είχα αρκετά λεπτά. Αλλά τώρα θα πάω σπίτι, θα ξεκουραστώ, θα προπονηθώ αύριο και θα δω αν θα με βάλει στην πρώτη ενδεκάδα του επόμενου αγώνα.”

Πηγή: BBC
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More