Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Ενισχύεται με ιατρικό προσωπικό το νοσοκομείο της Σάμου

Συνεχίζεται η ενίσχυση με προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου με την πρόσληψη ιατρού ειδικότητας Ορθοπαιδικής -Τραυματολογίας με βαθμό Επιμελητή Α΄, μόνιμου ιατρού ΕΣΥ, για την ενίσχυση του Ορθοπαιδικού Τμήματος.

Την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης από την προκήρυξη του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, με την ορκωμοσία του ιατρού στο γραφείο της Διοικήτριας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, Αφροδίτης Αγγέλη.

«Συνεχίζουμε – τονίζει – να ενισχύουμε το νοσηλευτικό μας ίδρυμα με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας που ο κ. Λέτσιος Αριστείδης, ένας έμπειρος και αξιόλογος ιατρός, εντάσσεται στο δυναμικό του Νοσοκομείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για ενίσχυση της Ορθοπεδικής κλινικής του ΓΝ Σάμου και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες διαδικασίες πρόσληψης» ανέφερε αμέσως μετά την ορκωμοσία η διοικήτρια του Νοσοκομείου”.

Εξάλλου η διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, θα μπορεί να εξυπηρετεί αιμοδότες με διευρυμένο ωράριο από τις 10.00 έως τις 18.00.

Στόχος του τμήματος και γενικότερα του νοσηλευτικού ιδρύματος είναι να στηριχτεί ενεργά η Αιμοδοσία στο ακριτικό νησί της Σάμου, για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη αυτό το πολύτιμο αγαθό για την ζωή.

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More