Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάντος: «Πρέπει να δούμε με κατανόηση τη συνέντευξη του Ρονάλντο που ήταν πολύ προσωπική»

Δεν ανησύχησαν τον ομοσπονδιακό προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, οι αποκαλύψεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πολύκροτη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Φερνάντο Σάντος, σε δηλώσεις που έκανε, είπε ότι η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προκαλεί αναστάτωση στις τάξεις της Πορτογαλίας καθώς προετοιμάζεται για ένα φιλικό με τη Νιγηρία στη Λισαβόνα την Πέμπτη, τον τελευταίο αγώνα της ομάδας πριν ταξιδέψουν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ερωτηθείς εάν τα σχόλια του Ρονάλντο για την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν αντίκτυπο στην εθνική ομάδα καθώς προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σάντος είπε ότι αυτό που συνέβη με τον κορυφαίο παίκτη του δεν έχει καμία σχέση με την εθνική ομάδα.

«Ο παίκτης αποφάσισε να δώσει συνέντευξη όπως πολλοί άλλοι», είπε ο Σάντος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στη Λισαβόνα.

«Είναι μια προσωπική συνέντευξη, πολύ προσωπική στην πραγματικότητα, και πρέπει να το σεβαστούμε.
«Δεν είναι ελεύθερος ο Κριστιάνο Ρονάλντο;… Ήταν δική του απόφαση και πρέπει να την κατανοήσουμε και να την σεβαστούμε».

Ο Σάντος είπε ότι δεν είχε ακούσει κανέναν παίκτη να αναφέρει τη συνέντευξη από τη Δευτέρα.
“Το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάμε είναι η προετοιμασία για το Κατάρ. Αυτό (η συνέντευξη) δεν μας επηρεάζει καθόλου”, είπε ο Σάντος.

Πρόσθεσε ότι ο Ρονάλντο αναρρώνει από ένα στομαχικό πρόβλημα και έχασε την προπόνηση της Τετάρτης και το φιλικό της Πέμπτης με τη Νιγηρία.

“Είναι στο δωμάτιό του και ξεκουράζεται και αναρρώνει. Δεν θα προπονηθεί και δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το παιχνίδι με τη Νιγηρία”, είπε ο Σάντος.
Ο 19χρονος αμυντικός της Μπενφίκα Αντόνιο Σίλβα θα μπορούσε να είναι στην αρχική ομάδα απέναντι στη Νιγηρία μπροστά από τον Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι.
«Θα παίξει, αλλά ακόμα αποφασίζω αν θα είναι από την αρχή», είπε ο Σάντος.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Όχι μόνο ο Ρονάλντο αλλά όλοι οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι.

«Οι παίκτες μου έδωσαν απόλυτη εγγύηση -όχι ότι το χρειάζομαι- για τη συνολική προσήλωση και τη φιλοδοξία που έχουν για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η Πορτογαλία βρίσκεται στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γκάνα, Ουρουγουάη και Νότια Κορέα.

Πηγή: Reuters
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More