Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σικάγο: Ντυμένος γυναίκα έφυγε από το σημείο του μακελειού ο φερόμενος δράστης

Ο φερόμενος δράστης του μακελειού στο Σικάγο με τους έξι νεκρούς σε παρέλαση της 4ης Ιουλίου είχε ντυθεί γυναίκα για να κρύψει τα τατουάζ στο πρόσωπό του, σε μια προσπάθεια να γίνει ένα με το πλήθος καθώς διέφευγε από τον τόπο του εγκλήματος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο Ρόμπερτ («Μπόμπι») Κρίμο ο 3ος, 21 ετών, συνελήφθη μετά τους πυροβολισμούς σε παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο προάστιο Highland Park του Σικάγο.

A North Chicago Police officer spotted the vehicle which led to capture of Highland Park parade shooting suspect. pic.twitter.com/dTVDYRRGH9

— Brian Entin (@BrianEntin) July 4, 2022

Τζο Μπάιντεν για το θρίλερ στο Σικάγο: Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την καταπολέμηση της επιδημίας της ένοπλης βίας

Φέρεται να ανέβηκε με σκάλα στην οροφή μιας επιχείρησης πριν πυροβολήσει το πλήθος με τουφέκι.

Οι ηλικίες των τραυματιών είναι από 8 έως 85 ετών, και ανάμεσά τους είναι τέσσερα ή πέντε παιδιά.

Το γεγονός αυτό έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο 19 παιδιών και δύο δασκάλων σε δημοτικό σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας και τον θάνατο 10 ανθρώπων σε παντοπωλείο στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

Αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ για το μακελειό στην παρέλαση στις ΗΠΑ: Ακούσαμε 50 πυροβολισμούς – Γύρω μου έπεφταν άνθρωποι (video)

Λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς στο Σικάγο, δύο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν στη Φιλαδέλφεια, αν και έκτοτε έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πηγή: Skynews

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More