Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάθηκαν… όρθιοι οι Ιταλοί στο Μολινό

 

Παρά την ασφυκτική πίεση, η “σκουάντρα ατζούρα” κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και πήρε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας παιχνίδι της τέταρτη αγωνιστικής του Nations League.


Αγγλία και Ιταλία κόλλησαν στο 0 στο Μολινό. Οι Ιταλοί, κράτησαν αποτέλεσμα, παρέδωσαν μαθήματα άμυνας και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία της Ιταλίας, όταν ο Φρατέζι βγήκε τετ-α-τετ με τον Ράμσντειλ, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Αγγλία έβγαλε αντίδραση και εκμεταλεύτηκε το λάθος του Ντοναρούμα, όπως ο Ράμσντειλ πλάσαρε εκτός γηπέδου. Τα “τρία λιοντάτια” συνέχισαν να απειλούν, με το πλασέ του Μάουντ όπου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και την κεφαλιά του Έιμπραχαμ που πέρασε άουτ. Στο ημίωρο, ήρθε η ώρα της Ιταλίας. Ο Τονάλι πλάσαρε όμως ο Ράμσντεϊλ έκανε μια υπέροχη απόκρουση. Η πίεση της Αγγλίας συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μάουντ, σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Ντοναρούμα μπλόκαρε, χωρίς να ανησυχήσει. 40′ Σουτ του Μάουντ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο μέρος οι Άγγλοι μπήκαν πιο δυνατά. Απείλησαν με σου του Στέρλιγνκ μετά από γύρισμα του Τζέιμς όμως ο πρώτος αστόχησε. Η Ιταλία προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, όμως η πίεση των “τριών λιονταριών” ήταν ασφυκτική. Στο 79ο λεπτό, ο Κέιν αστόχησε με το αριστερό, μετά από σουτ μέσα από την περιοχή. Οι Άγγλοι προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, δημιουργώντας φάσεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν με την Ιταλία να φεύγει με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας από το Μολινό.

Το άρθρο Στάθηκαν… όρθιοι οι Ιταλοί στο Μολινό εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More