Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Τεντόγλου – Τα συγχαρητήρια των πολιτικών

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου με το «χρυσό» άλμα στα 8 μετρα και 52 εκατοστά κανοντας ρεκόρ αγώνων και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Ο κορυφαίος άλτης έκανε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο και χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά από αυτό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην.

“Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά στην παγκόσμια αθλητική προσωπικότητα και την εθνική προσφορά του Μίλτου”, τονίζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τι να πει κάποιος για τον (και πάλι!) Πρωταθλητή Ευρώπης και Ολυμπιονίκη μας στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου;
Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά στην παγκόσμια αθλητική προσωπικότητά του και την εθνική προσφορά του
Μίλτο, σε ευχαριστούμεpic.twitter.com/OmnEojgybr

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) August 16, 2022

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου“, αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Χρυσό μετάλλιο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, το δεύτερο σήμερα για τα ελληνικά χρώματα. Θερμά συγχαρητήρια! #TeamHellas #Athletics #Munich2022

— Nikos Dendias (@NikosDendias) August 16, 2022

Για άλλη μια φορά στην κορυφή. Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου“, σημείωσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Για άλλη μία φορά στην κορυφή. Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, χρυσό πρωταθλητή Ευρώπης στο άλμα εις μήκος. #munich2022 #Τεντογλου pic.twitter.com/lvxXMi5rhM

— ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής (@kinimallagis) August 16, 2022

«Η πόλη των Γρεβενών εδώ και λίγα λεπτά γιορτάζει για την νέα, μεγάλη επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Χρυσού μας Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μας ανέβασε και πάλι στα ουράνια, μέσα από την αποψινή σπουδαία και νικηφόρα του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου. Το ιστορικό μας Ρολόι και το κτίριο του Δημαρχείου έχουν ήδη φωταγωγηθεί στα μπλε, εκφράζοντας έτσι τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αλλά και ένα ζεστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που έρχονται ολόψυχα από τα βάθη της καρδιάς όλων των Γρεβενιωτών» αναφέρει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More