Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συντριβή αλλά… ελπίδες για παραμονή η Κύπρος | Ροντέο στο Δουβλίνο

 

Η Εθνική ομάδα του “νησιού της Αφροδίτης” γνώρισε τη συντρίβη με 5-1 από το Κόσοβο, αλλά, παρέμεινε… ζωντανή για την παρουσία της στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Μάχη μέχρι… τελικής πτώσης στο “Στάδιο Αβίβα”.

Η Κύπρος μπορεί να γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από το Κόσοβο, ωστόσο εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την παραμονή της στην τρίτη κατηγορία του Nations League, λόγω της νίκης της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Για το Κόσοβο, σκόραραν οι Μουσλίγια, Ρουντάνι, Ρασάνι και Μουρίκι (δις), ενώ για τους Κύπριους σκόραρε ο Ρομπέρζ. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να δώσει διπλούς αγώνες πλέι αουτς με το Γιβραλτάρ τον επόμενο Μάρτιο, προκειμένου να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Στο Δουβλίνο, η Ιρλανδία είχε το πάνω… χέρι, ούσα μπροστά στο σκορ με 2-0, ωστόσο η Αρμενία αντέδρασε, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά έμεινε με εννέα παίκτες και κατέρρευσε στο φινάλε του αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και επικράτησαν με 3-2. Σκόρερ για τη Βόρεια Ιρλανδία οι Ίγκαν, Ομπαφέμι και Μπράντι, ενώ για τους Αρμένιους σκόραραν οι Ντασιάν και Σπερτσιάν.

Στα Τίρανα, η Αλβανία βρισκόταν “αγκαλιά” με τη νίκη κόντρα στην Ισλανδία των δέκα παικτών (από το 11′), ωστόσο την… έχασε μέσα από τα χέρια της. Οι Ισλανδοί απάντησαν στο γκολ του Λενιάνι (35′) στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άντερσον και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη ροή του αγώνα. Έτσι, η Ισλανδία παρέμεινε στην δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, ενώ η Αλβανία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην τρίτη.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Nations League:

Ελβετία – Τσεχία 2-1

Πορτογαλία – Ισπανία 0-1

Αλβανία – Ισλανδία 1-1

Ιρλανδία – Αρμενία 3-2

Νορβηγία – Σερβία 0-2

Ουκρανία – Σκωτία 0-0

Σουηδία – Σερβία 1-1

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία 3-1

Κόσοβο – Κύπρος 5-1

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More