Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδ/σου: Αδιαφόρησε για τα σοβαρά προβλήματα το κυβερνητικό κλιμάκιο

Για αδιαφορία επι των ουσιαστικών προβλημάτων της Ρόδου, κατηγορεί το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέπτεται τη Ρόδο η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν.Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ν.Δωδ/σου.

΄Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ” ήρθε, ξεναγήθηκε και απήλθε και πέραν τούτου, ουδέν”. Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. υπογραμμίζει πως τα μέλη του κλιμακίου “ούτε την ακρίβεια που «στραγγαλίζει» και εξαθλιώνει οικονομικά τους νησιώτες, είδαν, ούτε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Ρόδου θέλησαν να δουν (που, πλέον, δεν διαθέτει ούτε αντιδραστήρια για μοριακούς ελέγχους, ούτε κλιματισμό και το προσωπικό στη ΜΕΘ αναγκάζεται να αγοράζει ανεμιστήρες για να ανταπεξέλθουν οι βαρέως πάσχοντες ασθενείς στις υψηλές θερμοκρασίες), αλλά ούτε με τα καυτά εργασιακά προβλήματα ασχολήθηκαν. Πρόλαβαν, όμως, να ενημερωθούν από τους μεγαλοξενοδόχους. Προβλήματα μιας νησιωτικής κοινωνίας που ασφυκτιά, προβλήματα-θηλιές που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.”

Τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αναφέρουν ακόμη : “Επιθεώρησαν, πάντως, τη γέφυρα Κρεμαστής (για την αισθητική της, αλήθεια, πότε θα μιλήσουμε;) για να εισπράξει εύσημα ο κ. Χατζημάρκος και να φωτογραφηθούν σ’ αυτήν. Βέβαια, αν στα εύσημα που έδωσαν, συμπεριέλαβαν και το υπέρογκο κόστος των εγκαινίων (29.760 ευρώ!!!), δεν το ξέρουμε. Μάθαμε, ωστόσο, ότι… «το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για τη Ρόδο είναι δεδομένο».

Ειλικρινά, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι… «Αρμαγεδδώνα» θα βίωναν οι νησιώτες, αν δεν «ενδιαφερόταν» για τη Ρόδο ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του” καταλήγει η ανακοίνωση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More