Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου της 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή θα φωτίσει η νεκροψία

Φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου 22χρονης αθλήτριας και φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ, αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργείται αυτή την ώρα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, από τον Ιατροδικαστή κ. Κιφνίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πόρισμα θα βγει κοντά στις 3 νωρίς το απόγευμα. Παρών θα είναι και ο πρύτανης του ΔΠΘ Αλέξανδρος Πολυχρονίδης. Υπενθυμίζεται πως χθες μεταξύ το απόγευμα εντοπίσθηκε η κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της, στο χώρο του σταδίου του στίβου, από άτομα που βρίσκονταν στο παρακείμενο κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων και καθηγητές, αλλά και γιατροί που έτυχαν να είναι στο σημείο εκείνη την ώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση -ΚΑΡΠΑ-, χωρίς αποτέλεσμα.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και εκεί συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, ωστόσο αποτέλεσμα και με διαπίστωση του θανάτου της.

Πριν ένα μήνα η κοπέλα συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου με το σύλλογο από την πατρίδα της την Κρήτη. Άνθρωποι από το συγγενικό της περιβάλλον αναμένονται στην Κομοτηνή, για να παραλάβουν το σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

“Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας για τον αδόκητο χαμό της”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More