Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τυχερό Έβρου: Στις 3 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Βίκυ

Σήμερα παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος στο Τυχερό Έβρου με την κηδεία της 28χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε δασική περιοχή της Λευκίμμης από συγγενικό της πρόσωπο .

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Στις 3 το μεσημέρι θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία  στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού , ενώ μια ώρα νωρίτερα η σορός της θα εκτεθεί σε προσκύνημα.

Ήδη από νωρίς το πρωί πλήθος από στεφάνια έχουν κατακλείσει την εκκλησία ενώ έχουν γίνει ειδικές ρυθμίσεις του χώρου για να υποδεχθεί το πλήθος του κόσμου που σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει για τον τελευταίο χαιρετισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολίτες επικοινωνούν με κατοίκους του χωριού και ρωτούν να μάθουν πότε θα γίνει η κηδεία της 28χρονης  Βίκυς, ο θάνατος της οποίας συγκλόνισε όλη την περιφέρεια.

Η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως όρισε και θα στείλει Αρχιμανδρίτη για την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας, ενώ αναμένεται ο Δήμαρχος Σουφλίου να παραστεί στην τελετή, αφού η 28χρονη κάθε χρόνο πρόσφερε πάρα πολλά στην διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Να σημειωθεί εδώ ότι συνεχίζονται οι καταθέσεις στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές όλων των συγγενών και φίλων της κοπέλας, η έρευνα στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που της έχουν γίνει.

Κανείς από το συγγενικό αλλά και από το φιλικό της περιβάλλον δεν μπορεί να πιστέψει ότι η δική τους Βίκυ» θα  έθετε τέρμα στη ζωή της γι’ αυτό και ζητούν να διερευνηθούν περισσότερο οι συνθήκες θανάτου της.

Η επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού στο Τυχερό ανακοίνωσε με ανάρτηση της ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην περιοχή ακυρώνονται αφού «η ψυχή του καρναβαλιού δεν θα είναι πια μαζί τους».

Λόγω της μεγάλης αγάπης που είχε στο ποδόσφαιρο έγινε αίτημα στην ΕΠΣ Έβρου στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στον Απαλό μεταξύ της αγαπημένης της ομάδας με την Αλεξανδρούπολη Β΄ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

Το Λύκειο Τυχερού με ανάρτηση του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης  συμμετέχει στην θλίψη που προκάλεσε ο χαμός της μαθήτριας του σχολείου αυτού, δημοσιεύοντας ένα ποίημα  που η ίδια έγραψε από την συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποίησης.

 «ΤΟ ΧΡΩΜΑ»

Και ονειρεύεσαι μου είχες πει

Όταν κοιμάσαι.

Μα είχα βρει στο βλέμμα σου την θλίψη

Το θυμάσαι ?

Δεν σου μίλησα ποτέ για πράγματα που σφάζουν λόγους

Ούτε για ποινικά τσεκούρια που στάζουν φόνους

Δεν θυμάμαι να χα ζήσει τέτοια θλίψη

Σε μάτια τόσο αστραφτερά

Είχες φλόγα είχες πάθος είχες πάντα δυο φτερά

Για να πετάς ψηλά

Όμως κάτι σε εμπόδιζε και τα  ‘χανες αυτά

Κάτι ουσιαστικό συγκεκριμένο

Κάτι όμοιο του χάους

Νομίζω πως ο φόβος σε σταματούσε σε πολλά

Μου ‘χες πει πως η ζωή δεν είναι αυτή που θέλεις να ζήσεις

Αυτή που βλέπεις κάθε βράδυ και φοβάσαι να μιλήσεις

Μου ‘χες πει τέτοια ζωή πως δεν την θέλεις μου ‘χες πει

Πως θες να ζεις θέλεις να βλέπεις

Στο σκοτάδι όμως μαύρα είναι όλα

Και η ελπίδα στο σκοτάδι μαύρη φαίνεται κ αυτή

Σαν το άσπρο σαν αυτό το χρώμα σαν το περιστέρι

Που μακριά σου ζει σαν αυτό σ λέω

Άνοιξε τα φτερά σου βρες το νόημα

Βρες το άσπρο όχι το χρώμα .

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More