Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τόμας: «Είμαι χαρούμενος με το γκολ μου»

 

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα κερδίζοντας με 2:0 για το Κύπελλο Ελλάδας με τους δύο επιθετικούς του να βρίσκουν τη λύση στο σκοράρισμα.

Πρώτα ο Νέλσον Ολιβέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο δεύτερο μέρος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μπράντον Τόμας με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ του «δικεφάλου του βορρά».

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση αλλά και στο γκολ που σημείωσε, τονίζοντας ότι πλέον είναι ανεβασμένος ψυχολογικά αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος μετά την προετοιμασία στην Κύπρο.

«Στο ποδόσφαιρο βλέπουμε ότι κάθε ματς είναι δύσκολο, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε όπως έπρεπε, απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας, πλέον έχουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, που θα πάμε να τελειώσουμε την πρόκριση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, πήρα ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Το γκολ βοηθάει πάντα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Είμαστε έτοιμοι μετά την προετοιμασία στην Κύπρο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος».//

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More