Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρ. Τριαντόπουλος:”Υλοποίηση σχεδίου στήριξης, αποκατάστασης και ανάπτυξης της Ηλείας”

Ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηλείας με την παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι τεράστιες δυνατότητες της Ηλείας για ανάπτυξη.

Από την πλευρά του, ο κ. Τριαντόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΕΒΕ για την τιμή που του έκαναν, τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να διαμορφώσει προοπτικές ανάπτυξης σε κάθε περιοχή που έχει διαχρονικές πληγές.

Μάλιστα, επεσήμανε πως το ίδιο επιχειρούν να κάνουν και στην περίπτωση της Ηλείας με την υλοποίηση ενός σχεδίου με δυο πυλώνες, με πρώτο αυτόν της στήριξης και αποκατάστασης και δεύτερο αυτόν της ανάπτυξης. Μίλησε δε για ανάπτυξη ενός μηχανισμού στήριξης που αφορούσε κυρίως τις χρηματοδοτήσεις προς οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και μέτρα στήριξης οριζόντια και στοχευμένα προς συγκεκριμένους κλάδους και σημείωσε πως η συνεργασία με το Επιμελητήριο ήταν γόνιμη και χάρη σε αυτή δόθηκε η δυνατότητα πολλά πράγματα να ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία.

Εκπρόσωποι φορέων που βρέθηκαν στην ειδική αυτή συνεδρίαση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, έκαναν σύντομες τοποθετήσεις και έθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, ζητώντας άμεσα λύσεις που θα δώσουν πνοή ανάπτυξης στην Ηλεία μιας και θα βοηθήσουν τους πολίτες της.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More