Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki Locarno Industry Academy

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Thessaloniki Locarno Industry Academy, όπου θα παρουσιάσει για ακόμα μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μαζί με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου, καθώς και σε επαγγελματίες των new media βοηθώντας τους να επεκτείνουν την εμπειρία τους και να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο στα πεδία των διεθνών πωλήσεων, του μάρκετινγκ, της διανομής και του προγραμματισμού ταινιών.

Tο Industry Academy της Θεσσαλονίκης επικεντρώνεται σε χώρες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο, ενώ θα δέχεται αιτήσεις από τις περιοχές όπου λειτουργεί ήδη η Ακαδημία (Ευρώπη, Λατινική Αμερική, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή και Νότια Αφρική).

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου στην Αγορά του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, η Ακαδημία προσφέρει στους συμμετέχοντες συνεδρίες με κορυφαίους και έμπειρους επαγγελματίες και ειδικούς: με sales agents, διανομείς, επικεφαλής τμημάτων μάρκετινγκ, προγραμματιστές φεστιβάλ και παραγωγούς. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και ιδέες με συναδέλφους τους και με καλεσμένους ομιλητές, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε επαγγελματικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Αγοράς (4 – 12 Νοεμβρίου),

Η επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τρίτη, 2 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.filmfestival.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More