Κοιλάδι Κιλκίς: Σοκολατάκια από μέλι με παντζάρι, κουρκουμά ή λάχανο
Μία παραγωγός-μελισσοκόμος από το Κοιλάδι Κιλκίς φτιάχνει σοκολατάκια από μέλι και με την προσθήκη υγιεινών υλικών όπως παντζάρι, κουρκουμά και λάχανο.
Η Ελευθερία Στεφανίδου επιχειρεί να μάθει στον κόσμο αυτή την υγιεινή εκδοχή του γλυκού και όπως τονίζει ήδη τα σοκολατάκια από μέλι έχουν σημαντική απήχηση.
Η ίδια, παρ’ ότι ζούσε στη Θεσσαλονίκη, το 2017 πήρε την απόφαση να εγκατασταθεί στο Κοιλάδι και έκτοτε ζει και εργάζεται στο χωριό.
www.ertnews.gr
Διαβάστε περισσότερα… Read More