Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Γλυκοκοιτάζει” και Ντεστ ο Τεν Χαγκ

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει με το… πόδι στο γκάζι την μεταγραφική της ενίσχυση, καθώς σύμφωνα με το “Sky Sports” μετά την ανακοίνωση του Άντονι, κινείται για την απόκτηση του 21χρονου μπακ της Μπαρτσελόνα.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν βάλει σκοπό να… επανέλθουν για τα καλά στις πρώτες θέσεις της Premier League, καθώς συνεχίζουν το μεταγραφικό τους “ντελίριο”. Αυτή τη φορά έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο τον Σερτζίνιο Ντεστ, ο οποίος είναι θετικός σε μία πιθανή μετακίνηση στους “μπέμπηδες”. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Τσάβι του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν βρίσκεται στα βασικά του πλάνα.

Να θυμίσουμε ότι o νεαρός αμυντικός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον Άγιαξ και τον θεωρεί μία αξιόπιστη επιλογή. Σε περίπτωση που ο νεαρός ακραίος αμυντικός μετακομίσει στο Μάντσεστερ, ο Άαρον Βαν-Μπισάκα θα αποχωρήσει από το “Ολντ Τράφορντ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ολλανδό τεχνικό.

Manchester United are exploring the possibility of a late deal for Barcelona right-back Sergino Dest pic.twitter.com/C79brkm7uJ

— Sky Sports News (@SkySportsNews) August 30, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More