Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Κρανεβίτερ στη Ρίβερ Πλέιτ

 

Η πρώτη μεταγραφή του Μαρτίν Ντεμικέλις ως προπονητής των “εκατομμυριούχων”, είναι πλέον “προ των πυλών”. 

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Αργεντινή, μετά την αποχώρηση του Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Ο Μαρτίν Ντεμικέλις, ο νέος προπονητής της ομάδας από του Μπουένος Άιρες, είναι κοντά στο να κλείσει την πρώτη του μεταγραφή η οποία ακούει στο όνομά του, Ματίας Κρανεβίτερ. Αναμένεται να φτάσει στο Νούνιες και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του.

Ο 29χρονος μέσος είχε πέρασμα και από την Ευρώπη με τις φανέλες των Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη και Ζενίτ. Χθες το απόγευμα μαθεύτηκε ότι η Μοντερέι από το Μεξικό, του έδωσε την άδεια να επιστρέψει στην Αργεντινή για προσωπικούς λόγους.

«Έχω άδεια από τον σύλλογο, σίγουρα θα το μάθουν αν συμβεί κάτι. Τους ευχαριστώ που μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα πάω στην Αργεντινή για να λύσω κάποια προβλήματα», είπε ο ποδοσφαιριστής στο “TUDN Mexico” πριν ξεκινήσει για την επιστροφή του.

Ο Κρανεβίτερ, που διέπρεψε στην εποχή του Γκαγιάρδο, θα επιστρέψει στη Ρίβερ σχεδόν έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του με τους “εκατομμυριούχους” θα είναι τριετές και ο σύλλογος θα αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του.//

KRANEVITTER, EL PRIMER REFUERZO DE RIVER

Informa @MaxiGrillo que el mediocampista ya arribó al país y volverá a vestir la camiseta del Millonario tras su paso por Monterrey de México pic.twitter.com/QdsAyd5QyE

— TNT Sports Argentina (@TNTSportsAR) December 7, 2022

 

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More