Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικονόμου: Πάνω από 8,1 εκατ. πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί την πρώτη τριετία από το gov.gr

Περισσότεροι από 8,1 εκατομμύρια πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί την πρώτη τριετία λειτουργίας του από το http://gov.gr αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Επίσης, σημειώνει ότι ο κυβερνητικός ιστότοπος http://gov.gr προσφέρει 1514 υπηρεσίες και έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 231 εκατομμύρια εκδόσεις εγγράφων και υποβολές δηλώσεων.

#Με_σχέδιο περισσότερα από 8,1 εκατ. πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί μέσω του https://t.co/lA3aiwTUYB την πρώτη τριετία λειτουργίας του. Προσφέρει 1514 υπηρεσίες & έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 231 εκατ. εκδόσεις εγγράφων & υποβολές δηλώσεων. @Pierrakakis @th_livanios

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 16, 2023

Συγκεκριμένα ο κ.Οικονόμου αναφέρει στην ανάρτηση του: «Με σχέδιο περισσότερα από 8,1 εκατ. πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί μέσω του http://gov.gr την πρώτη τριετία λειτουργίας του. Προσφέρει 1514 υπηρεσίες και έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 231 εκατ. εκδόσεις εγγράφων και υποβολές δηλώσεων».

«Γινόμαστε επιτέλους σοβαρό κράτος που σέβεται τον πολίτη και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Το εγχείρημα της ψηφιακής διακυβέρνησης έχει τυχει πιστεύω καθολικής αναγνώρισης» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τα 3 χρόνια gov.gr την Τρίτη 14/2.

Η δημόσια διοίκηση ήταν εγκλωβισμένη στη εποχή του χαρτιού, είπε ακόμα και χαρακτήρισε «σημαντική επιτυχία της χώρας το gov.gr».

Ομιλία Μητσοτάκη για τα 3 χρόνια gov.gr: Θέλω όσοι ζουν εκτός Ελλάδος να ψηφίζουν ηλεκτρονικά

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More