Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερη νίκη για τη Μάλτα, ισόπαλες Σλοβενία-Σερβία

 

Η ομάδα του Ντέβις Μάντζια κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Άγιο Μαρίνο, ενώ στο άλλο ματς, οι δύο ομάδες “μοιράστηκαν” τον έναν βαθμό. 

H Σλοβενία δεν άφησε τη Σερβία να φύγει με το τρίποντο παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, επέστρεψε και ισοφάρισε το παιχνίδι. Η Μάλτα, επικράτησε εύκολα του Αγίου Μαρίνου και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς και έναν αγώνα περισσότερο από την πρωτοπόρο Εσθονία.

Σλοβενία-Σερβία 2-2
Η Σερβία πήρε τα ινία του παιχνιδιού από νωρίς. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Ζίβκοβιτς, με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0, ενώ στο 35 ο Μίτροβιτς ξανά με το κεφάλι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, καθώς μέσα σε έξι λεπτά, η Σλοβενία γύρισε το παιχνίδι τούμπα. Στο 48ο λεπτό ο Τσέριν μείωσε σε 2-1, ενώ στο 54ο ο Σέσκο με σκαστό σουτ ισοφάρισε, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο ματς για τα καλά.

Μάλτα-Άγιος Μαρίνος 1-0
Οι φάσεις ήταν μοιρασμένες στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Η Μάλτα χρειάστηκε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να προηγηθεί. Ο Μουσκάς έγραψε το 1-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Στο 63ο λεπτό, οι γηπεδούχοι, διπλασίασαν τα τέρματά τους, με σκόρερ τον Μοντεμπέλο, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το άρθρο Δεύτερη νίκη για τη Μάλτα, ισόπαλες Σλοβενία-Σερβία εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More