Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» του δ. Καρπενησίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. ΦΩΤΟ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του έκανε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Ανεμώνη» του δήμου Καρπενησίου.

kdap-pita-1

Η λιτή, μα και αρκετά φορτισμένη συγκινησιακά, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του συνεδριακού κέντρου, με την πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Ευδοξία Κονιαβίτη να καλωσορίζει λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι γονείς, παιδιά και λίγους απλούς πολίτες. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσε επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Βασίλης Καραμπάς, η δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Πάζιου κ.α. Την πίτα ευλόγησε ο π. Γεώργος Χρυσαφογεώργος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε, από τη διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ κα Κων/να Μπουμπουρή και την ψυχολόγο κα Μαρία Κλέσιορα, μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση του Κέντρου, όπου εξηγήθηκε η δομή και οι πρωταρχικοί του στόχοι, ενώ προβλήθηκαν και οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2013 -και όχι μόνο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η ομιλία της προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε Ευρυτανίας κας Αναστασίας Μπάρκα, η οποία αναφέρθηκε στη θετική συμβολή του ΚΔΑΠ στην περίπτωση του δικού της παιδιού.

{gallery}kdap-mea-pita-2014:::0:0{/gallery}