Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Special” κίνηση από τη Ρόμα

 

Οι “τζιαλορόσι” βρήκαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να τιμήσουν τον μεγαλύτερο ηλικιακά κάτοχο διαρκείας του συλλόγου, με τον με τον γενικό διευθυντή των Ρωμαίων, Τιάγκο Πίντο, να τον επισκέπτεται έχοντας μαζί του τρόπαιο του Κόνφερενς Λιγκ, που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο η ομάδα του Μουρίνιο.

Η Ρόμα έκανε τους εκατομμύρια οπαδούς της χαρούμενους τον περασμένο Μάιο, με την επικράτησή της με 1-0 επί της Φέγενορντ και την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ και λίγους μήνες αργότερα θέλησε να κάνει έναν εξ αυτών ακόμη περισσότερο ευτυχισμένο.

Δεν ήταν κάποιος τυχαίος, αλλά ένα πολύ ξεχωριστό άτομο για την οικογένεια των “τζιαλορόσι”, με τον 96χρονο Τζόρτζιο να είναι ο γηραιότερος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας και να λαμβάνει για αυτό ένα ιδαίτερο δώρο.

Il viaggio della coppa tra i romanisti prosegue

Giorgio, 96 anni, è il nostro abbonato più anziano e ha ricevuto una visita speciale: per qualche ora, la coppa è stata tutta per lui

A consegnargliela è stato Tiago Pinto#ASRoma pic.twitter.com/GNaFQwFURu

— AS Roma (@OfficialASRoma) July 3, 2022

Το τρόπαιο του Conference League, με τον γενικό διευθυντή των Ρωμαίων, Τιάγκο Πίντο, να τον επισκέπτεται σπίτι του και αφού μίλησαν για λίγο για τα νέα της ομάδας να του δείχνει το τρόπαιο, δίνοντάς του την ευκαιρία να το θαυμάσει από κοντά και να βγάλει αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα του.

Το άρθρο “Special” κίνηση από τη Ρόμα εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More