“Άγουρα κεράσια”: Ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας επιστρέφει στο Θέατρο Σοφούλη

Τα “ Άγουρα κεράσια” επιστρέφουν στο Θέατρο Σοφούλη, με πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο και θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

  Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί περιέγραψαν στο στούντιο της ΕΡΤ3 το σενάριο που είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Ο Στάθης και η Φανή ζουν την φαινομενικά ήσυχη σχέση τους σε κάποια γωνιά της ελληνικής επαρχίας. Εκείνος γιατρός και πολλά υποσχόμενο κομματικό στέλεχος, εκείνη manager development σε πρόωρη απόσυρση, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην 15χρονη κόρη τους Μαρία. Πίσω, όμως, από την ειδυλλιακή ησυχία, ένα τέρας καραδοκεί. Η Μαρία φέρεται αψυχολόγητα, λείπει από το σπίτι τις πιο απίθανες ώρες, καπνίζει γυμνή χόρτο με τους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου. Βίντεο με την ίδια σε άσεμνες πόζες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο πατέρας της καταφέρνει να κουκουλώσει τον όποιο αντίκτυπο. Η Μαρία όμως δεν το βάζει κάτω. Επιμένει. Για κάποιο δικό της λόγο μοιάζει να θέλει να γίνουν γνωστά όσα κάνει, ώσπου ένα βράδυ…
Το τέρας αρχίζει να ξεπροβάλει. Κι όσο σκοτεινό είναι, άλλο τόσο αμείλικτο φως εκπέμπει. Ένα φως τόσο αποκαλυπτικό, όσο και οι ζωγραφιές της μικρής που συνθέτουν το φριχτό παρασκήνιο.

Ο βραβευμένος με τέσσερα κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού, Μιχαήλ Άνθης, συνθέτει ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας, για να μας πει πως…«καμιά φορά η σιωπή κάνει τον πιο επικίνδυνο θόρυβο».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More