Έκθεση φωτογραφίας “Η Ζωή στα Χέρια Μου” στο νοσοκομείο Χανίων

Εκθεση φωτογραφίας, ανοιχτή σε φορείς και κοινό, με τίτλο: «Η Ζωή στα Χέρια Μου», διοργανώνει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο χώρο υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος».
Θα ακολουθήσει ημερίδα, με ώρα έναρξης 11.30 έως 13.00 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, με τίτλο: «Ψυχική Υγεία & Στίγμα. Κοινωνική Επανένταξη & Ευημερία».
Πρόκειται για 30 έργα του γνωστού φωτογράφου George Dryjohn, τα οποία παραχώρησε και δώρισε ο ίδιος στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, θέτοντας την τέχνη του στην υπηρεσία της ψυχικής υγείας.
Τα έργα ζωγραφικής εξυμνούν με αφηγηματικό τρόπο μια χούφτα συναισθημάτων σε όλη τη διαδρομή του ταξιδιού που λέγεται Ζωή, θέτοντας ως στόχο την αφύπνιση της αθέατης πλευράς της ανθρώπινης ψυχής.
Η φωτογραφική έκθεση θα παραμείνει έως 20 Νοεμβρίου στο Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και ακολούθως θα ταξιδέψει και θα φιλοξενηθεί για έναν μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More