Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ανείπωτη θλίψη και το πιο θερμό αντίο σε έναν πρωταθλητή ζωής

Με το πιο ουσιαστικό χειροκρότημα, για τον άνθρωπο που τίμησε την Ελλάδα ως Ολυμπιονίκης αλλά και με τη στάση του απέναντι στη ζωή και τον θάνατο, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ήταν όλοι εκεί. Οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συναθλητές, οι σύντροφοι και συναγωνιστές στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου αλλά και χιλιάδες άνθρωποι που ήθελαν να πουν ένα αντίο κι ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που έφερε δάκρυα χαράς με τα δύο ολυμπιακά του μετάλλια και ήταν το φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και γνήσιας φιλοπατρίας.
Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο άλλωστε με την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, είχε ευχαριστήσει για τη φιλία του.

Συγκλονισμένη τον αποχαιρέτησε η Ολυμπιονίκης και στενή του φίλη, Κλέλια Πανταζή.

Το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, ο ΠΚΜ, βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε σε ηλικία μόλις 43 ετών, δίνοντας επί δύο χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Χωρίς να πει ποτέ «γιατί σε εμένα»… κοιτώντας πάντα ψηλά.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More