Ασυνείδητοι έβαλαν φωτιά στο θέατρο των Λενταριανών

Φωτιά στο κέντρο της σκηνής του θεάτρου στα Λενταριανά Χανίων άναψαν άγνωστοι δράστες. Το γεγονός αποκάλυψε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Γιάννης Γιαννακάκης “Χθες βράδυ κάποιοι θεώρησαν έξυπνο να ανάψουν μια μικρή φωτιά στο κέντρο της σκηνής του θεάτρου. Μια φωτιά ανάμεσα σε δέντρα! Η τύχη βοήθησε να μην ξεφύγει και να κα μην επεκταθεί”.

Και ο κ. Γιαννακάκης τονίζει:
«Ξέρουμε πως το Αμφιθέατρο Λενταριανών βρίσκεται σε έναν υπέροχο χώρο, σε μια φιλόξενη καταπράσινη γειτονιά. Ξέρουμε πως από εμάς ολους ζητάει μόνο την προσοχή, τον σεβασμό και την αγάπη μας.

Μέχρι το 2020 ανήκε στον ΟΑΕΔ, πλέον ανήκει στον Δήμο Χανίων .Έγιναν ενέργειες για την απόκτηση του, για την αναβάθμισή του και την ένταξη του στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Κάθε χρόνο επενδύουμε κόπο και πόρους για να το βελτιώσουμε και να μπορέσουμε να έχουμε όμορφες εκδηλώσεις σε αυτό το μοναδικό σημείο. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Αυτό που δεν μπορούμε να βελτιώσουμε από τον έναν χρόνο στον άλλο, είναι η συμπεριφορά μας προς τον δημόσιο χώρο, τη φύση και τα κοινά αγαθά.

Χθες βράδυ κάποιοι θεώρησαν έξυπνο να ανάψουν μια μικρή φωτιά στο κέντρο της σκηνής του θεάτρου. Μια φωτιά ανάμεσα σε δέντρα! Η τύχη βοήθησε να μην ξεφύγει και να μην επεκταθεί. Τα σημάδια είναι εμφανή, δίπλα στις ρίζες των δέντρων. Ευτυχώς, τα περισσότερα ξερόχορτα είχαν απομακρυνθεί πριν αρκετές μέρες. Η γειτονιά θα πρέπει να νιώθει πολύ τυχερή σήμερα!

Οι μικρές ζημιές θα αποκατασταθούν. Το βάψιμο και οι υπόλοιπες προγραμματισμένες εργασίες θα συνεχιστούν. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν όλες κανονικά. Και θα είμαστε εκεί για τις απολαύσουμε. Τα Λενταριανά έχουν το δικό τους θέατρο και θα το προστατεύσουμε όλοι.

Υπάρχουν τα Χανιά της προσφοράς, της προόδου, της αλληλεγγύης, της φιλοξενίας, του σεβασμού, της ειλικρίνειας, της μακράς ιστορίας, των διεκδικήσεων, των αγώνων, των τεχνών, του πολιτισμού».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy