Βοστώνη: Η Μητρόπολη βράβευσε ομογενείς εθελοντές για τις υπηρεσίες τους στις κοινότητες

Η Μητρόπολη Βοστώνης διοργάνωσε την 36η κατά σειρά εκδήλωση απονομής βραβείων σε εθελοντές και εθελόντριες των κοινοτήτων για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους στις κατά τόπους κοινότητές τους. Στην εκδήλωση, η οποία έγινε στο Gillette Stadium, στην πόλη Φόξμπορο της Μασαχουσέτης, έδωσαν το παρόν περίπου 700 κληρικοί και λαϊκοί. 

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος τόνισε πως «συγκεντρωθήκαμε για να γιορτάσουμε το παρόν και να οραματισθούμε το μέλλον. Δεν είμαστε εδώ για να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας, αλλά για να δούμε καινούργιες πραγματικότητες, να αναγνωρίσουμε καινούργιες ευκαιρίες και να θέσουμε υψηλότερους στόχους». 

Συνολικά τιμήθηκαν εξήντα τρεις εθελοντές και εθελόντριες των κοινοτήτων με το Βραβείο Διακονίας (Ministry Award) οι οποίοι επιλέχθηκαν από τις τοπικές τους κοινότητες. 

Το χορευτικό συγκρότημα «Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου», το οποίο ίδρυσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, και το οποίο φέτος γιορτάζει την πεντηκοστή επέτειό του και τιμήθηκε από τη Μητρόπολη, χόρεψε ποικιλία ελληνικών χορών. 

Την εκδήλωση παρουσίαση ο ομογενής δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού WCVB – 5 της Βοστώνης, Πίτερ Ηλιόπουλος. 

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας, Φωτογραφία Μητρόπολη Βοστώνης/Αreti Bratsis

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy