Γονίδης για εμβόλιο: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»

«Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό», διευκρίνισε ο τραγουδιστής.

Ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε τη δική του άποψη στην εκπομπή «Το Πρωινό» όσον αφορά την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση, καθώς και για τα εμβόλια του κορονοϊού. 

Για το θέμα του ηθοποιού δήλωσε: 

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι ηθοποιός, ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τη μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται το Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για το εμβόλιο Johnson:

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», κατέληξε ο Σταμάτης Γονίδης μετά από «έρευνα».

ΠΗΓΗ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ NEWS.( Read More )