Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Θερμαϊκού: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στην Περαία και την Επανωμή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάγκη γυρισμάτων κινηματογραφικής ταινίας θα πραγματοποιηθούν στις κοινότητες Περαίας και Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού για το διάστημα από σήμερα έως και τις 17 Ιουνίου 2022. Πρόκειται για μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Θερμοκήπιο”, την πτυχιακή εργασία εργασία ομάδας φοιτητών για το Τμήμα Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ με επιβλέποντα καθηγητή τον παραγωγό κ. Κώστα Κεφάλα. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν κατά κύριο λόγο στον Δήμο Θερμαϊκού και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα.

Όλοι οι συντελεστές φοιτούν στη Σχολή Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. στο Τμήμα Κινηματογράφου και ταινίες τους έχουν βραβευτεί σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πιο συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν:

Α. Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στο Δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επ.Οδό Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, περιστασιακά και για ολιγόλεπτα χρονικά διαστήματα.

Β. Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 στην Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην οδό Νέο Πάρκο Επανομής (Προέκταση Καβαρντίνα) στο δρόμο περιφερειακά της Δημοτικής Αγοράς.

Γ. Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στο Δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επ.Οδό Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και μόνο στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Δ. Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην περιοχή Στριβό μεταξύ των οδών Ανώνυμη (Σιλό) και Αγ. Παντελεήμωνα.

Σε περίπτωση που απαιτηθεί οποιαδήποτε τροποποίηση ή συμπλήρωση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, καθώς και της αντίστοιχης σήμανσης, εξαιτίας έναρξης ή εξέλιξης άλλων έργων εντός των ανωτέρω οδών, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More