Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διήμερη περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλία

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο τη Θεσσαλία, όπου θα συναντηθεί με αγρότες, πλημμυροπαθείς, σεισμόπληκτους και φορείς της περιοχής και θα μιλήσει σε εκδηλώσεις με τη συμμετοχή τους, στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα:

– Σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση στη Λάρισα με θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων του νομού Λάρισας και Μαγνησίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

– Την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 10 π.μ., θα συναντηθεί με εκπρόσωπους αγροτών από τα Παρακάρλια χωριά (Καλαμάκι, Αμυγδαλή, Καστρί), στις 12.30 το μεσημέρι με εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου και στη 1.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου και τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή στο δημαρχείο.

Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Καρδίτσα με τίτλο: «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων, στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More