Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκαν στη Λακωνία περιπτώσεις κλοπών σε οικίες

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας 37χρονος ημεδαπός, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμα τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 23, 25 και 34 ετών, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη, προέκυψε ότι οι πιο πάνω, κατά το χρονικό διάστημα από 20.6.2022 έως και 15.7.2022, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, διέπραξαν συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, καθώς και τέσσερις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More