Επιστρέφει στην Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε

 

Ο θρίαμβος του Τζον Ουριάρτε στις εκλογές για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξασφαλίζει την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές».

Ο επιχειρηματίας από το Μπιλμπάο, Τζον Ουριάρτε, κέρδισε τις εκλογές για την προεδρία της Μπιλμπάο, έναντι των Ινιάκι Αρεσαμπαλέτα και Ρικάρντο Μπάρκαλα και θα προεδρεύσει της ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Ουριάρτε, ο νεότερος εκ των υποψηφίων, θα γίνει ο 33ος πρόεδρος στην ιστορία των Βάσκων. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια την άφιξη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των Βάσκων, προκειμένου να ξεκινήσει την τρίτη του διαδρομή στη θέση αυτή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που πέρασε δύο φορές (2008-09 και 2010-12) με επιτυχία από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να μην προπονεί μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, στις 13 Ιανουαρίου 2020.

Η νίκη του Ουριάρτε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Καταλονίας, Mundo deportivo, ματαιώνει την επιστροφή του Μπιέλσα στην Αθλέτικ, δεδομένου ότι ο Αργεντινός προπονητής ήταν αυτός που επέλεξε ο έτερος υποψήφιος Αρεχαμπαλέτα.

Ο νέος πρόεδρος αναζητά νέο γενικό διευθυντή ποδοσφαίρου, αφού εκδιώχθηκε ο Μεξικανός Κάρλος Αβίνια λόγω κάποιων παλιών tweets με ρατσιστικά, ομοφοβικά και ξενοφοβικά σχόλια.

Το άρθρο Επιστρέφει στην Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy