Θεσσαλονίκη: Όλες οι συναλλαγές με την εφορία με ένα κλικ στο κινητό

Με ένα κλικ στο κινητό τους τηλέφωνο οι φορολογούμενοι θα μπορούν στο εξής να ενημερώνονται για όλες τις συναλλαγές τους με την εφορία, μέσω της νέας εφαρμογής «Ψηφιακή Ενημέρωση Κίνησης» από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Πρόκειται για μία εφαρμογή για την πληρέστερη ενημέρωση των φορολογούμενων πολιτών που στόχο έχει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι τις πιστώσεις που έρχονται στους λογαριασμούς τους.
Η πρόσβαση στην εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στην ψηφιακή πύλη myAADE και θα γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet.

Σίγουρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί είναι ταλαιπωρία να πας στην εφορία, να περιμένεις στην ουρά ώρες ατελείωτες, χάνεις και χρόνο από τη δουλειά σου.
Οι εφοριακοί, πάντως, ζητούν την απλούστευση των εφαρμογών της ΑΑΔΕ, προκειμένου να είναι πιο φιλικές στη χρήση για τους φορολογούμενους, έτσι ώστε μην επιβαρύνονται περαιτέρω οι υποστελεχωμένες, όπως καταγγέλλουν, υπηρεσίες.
Τα τελευταία χρόνια οι μειώσεις προσωπικού είναι 35%, σε ορισμένες περιπτώσεις και ιδιαίτερα στην περιφέρεια, η υποστελέχωση είναι τόσο μεγάλη που τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η λειτουργία της υπηρεσίας και η εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΕΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy