Ιταλία: Μελόνι και Μπερλουσκόνι συναντώνται τη Δευτέρα

Μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, αύριο (17/10) πρόκειται να οργανωθεί συνάντηση της Τζόρτζια Μελόνι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μια προσπάθεια αναζήτησης λύσεων με στόχο τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Ιταλία: Στα άκρα Μπερλουσκόνι & Μελόνι — Σύνθημα με σύμβολο των Ερυθρών Ταξιαρχιών

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, στην ιταλική πρωτεύουσα. Παράλληλα, σε νέα ανάρτησή της σήμερα στο Facebook, η Τζόρτζια Μελόνι υπογράμμισε:

«Οι αδέξιες επιθέσεις της κεντροαριστεράς, τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν πραγματική ύβρη απέναντι στους πολίτες που αποφάσισαν από ποιον θέλουν να εκπροσωπηθούν. Καταλαβαίνω ότι για τους κομματικούς αυτούς εκπροσώπους μπορεί να μοιάζει τουλάχιστον αφύσικο να διαπιστώνουν ότι υπάρχουν κόμματα που μπορούν να κυβερνήσουν με τη στήριξη των Ιταλών (δεν έχουν συνηθίσει) αλλά -έστω και αν μπορεί να μην τους αρέσει- αυτή είναι η δημοκρατία».

«Δεν είμαι εκβιάσιμη»: Η απάντηση Μελόνι στον Μπερλουσκόνι για τους χαρακτηρισμούς «υπερφίαλη – προσβλητική – αναιδής – αλαζόνας»

«Ας το πάρουν απόφαση, είμαστε εδώ για να πετύχουμε την ανάταση του Έθνους μας. Η όλη αυτή πορεία θα είναι γεμάτη εμπόδια, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Χωρίς να το βάλουμε κάτω ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More