Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωνικός: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση Ερασιτέχνη και ΚΑΕ

 

Συνάντηση πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ιωνικού και αντιπροσωπεία της ΚΑΕ του συλλόγου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης, ζητήθηκε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας για τη σύνθεση του Δ.Σ. της ΚΑΕ, για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που θα τη διέπουν την επόμενη σεζόν, καθώς και για τα χρέη της, ενώ έκλεισε αναφερόμενος στη συστράτευση εντός του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού:

«Σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ μελών του Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνικού και αντιπροσωπείας της ΚΑΕ. Η συνάντηση αυτή είχε δρομολογηθεί αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες και την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Σε ότι αφορά τον Α.Ο. Ιωνικό Νικαίας, ζητήσαμε από την ΚΑΕ να ενημερώσει πλήρως τον κόσμο της Ομάδας σε ότι αφορά τη σύνθεση του Δ.Σ. της ΚΑΕ όπως επίσης και για τους νέους στόχους και τη φιλοσοφία που θα διέπει την Ομάδα την νέα χρονιά. Παράλληλα, για να υπάρχει συνέχεια, διαμηνύθηκε στην ΚΑΕ ότι πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και για το σκέλος των χρεών, αν υφίστανται όπως επίσης για τα παλιά ποια έχουν διευθετηθεί.
Γενικότερα, υπήρξε εκτενής διάλογος για την ανάγκη καλύτερης επικοινωνίας της ΚΑΕ με τον κόσμο.

Ως Ερασιτέχνης, εκτιμούμε ότι είναι μονόδρομος προκειμένου ο κόσμος να δηλώσει παρών και να αγκαλιάσει εκ νέου, στο άμεσο μέλλον, τη σεβαστή προσπάθεια που γίνεται. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ οι οποίοι πολλάκις και ορθώς ανέφεραν τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε προκειμένου να σωθεί η κατηγορία, κατανόησαν τις θέσεις και τις προτάσεις του Α.Ο. Ιωνικού.

Στο κάλεσμα για συστράτευση και για κοινή πορεία στο μέλλον, ο Α.Ο. Ιωνικός δήλωσε παρών μη μένοντας στα λόγια. Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά με τον προγραμματισμό της Ανδρικής Ομάδας για την επερχόμενη σεζόν, είναι δεδομένη η πιο δυναμική συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΚΑΕ όσον αφορά τη διαχείριση και την ανάπτυξη των ακαδημιών του τμήματος.

Είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά της ιστορίας και είναι δεδομένο ότι όλοι θέλουμε το καλό και μόνο του Ιωνικού. Ευχή όλων οι ανησυχίες μας να γίνουν κατανοητές και να συνεχίσουμε με ηρεμία και χωρίς προβλήματα την νέα χρονιά στο ”σπίτι” μας στον Πλάτωνα.
Α.Ο Ιωνικός».

 

Το άρθρο Ιωνικός: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση Ερασιτέχνη και ΚΑΕ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More