Κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Βόλου για να δημιουργηθεί το “Μονοπάτι της Αισιοδοξίας”

Οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου καλούν τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 19:00, στη γωνία του Κολυμβητηρίου για να περπατήσουν όλοι μαζί στη Γορίτσα και να σχεδιάσουν «το μονοπάτι της αισιοδοξίας».

Μία από τις αποφάσεις της συνέλευσης των Ενεργών Πολιτών Βόλου αυτή την εβδομάδα ήταν η δημιουργία ενός μονοπατιού στο λόφο της Γορίτσας που θα ξεκινά από την πόλη και θα καταλήγει στα συρματοπλέγματα της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ. Το μονοπάτι θα καθαριστεί, θα σηματοδοτηθεί, ενώ θα μπουν και ενημερωτικά μηνύματα. “Κάποτε αισιοδοξούμε ότι θα φθάσει στην παραλία της ΑΓΕΤ και θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο χωρίς καύση σκουπιδιών”, επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Στην υλοποίηση της δράσης θα συμμετέχει και η καλλιτεχνική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Πρώτα όμως πρέπει να καθοριστεί η ακριβής πορεία του πάνω στον λόφο. Για αυτό, οι Ενεργοί Πολίτες καλούν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πεζοπορία για να το πράξουν όλοι μαζί!

Συνάντηση τη Δευτέρα 27-6-2022 στις 19:00 στη γωνία του κολυμβητηρίου Βόλου. Απαραίτητα: Αθλητικά παπούτσια, νερό, καπέλο και καλή διάθεση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy