Καλαμάτα: Ενημερωτική εκδήλωση για την έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή

Ενημερωτική εκδήλωση για το φυσικό αέριο έχει προγραμματιστεί για απόψε Παρασκευή και ώρα 20:00, στην Καλαμάτα.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου HENGAS με θέμα «H HENGAS αγκαλιάζει την Πελοπόννησο. Η Καλαμάτα και η Σπάρτη εντάσσονται στο δίκτυο της HENGAS».

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, «κύριος στόχος της HENGAS είναι η μεταφορά του φυσικού αερίου σε κάθε γωνιά των περιοχών ευθύνης της, με ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία.

Η HENGAS στηριζόμενη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την οικονομική ευρωστία της μητρικής της εταιρείας EDIL HELLAS υλοποιεί ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε έντεκα πόλεις της ελληνικής περιφέρειας.

Η έλευση του Φυσικού Αερίου στην Καλαμάτα και τη Σπάρτη σηματοδοτεί το τέλος της ενεργειακής απομόνωσης και διαμορφώνει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές για τους δυο Δήμους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πρόκειται να παρουσιασθούν ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της HENGAS, οι δυνατότητες που διαμορφώνονται για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από την έλευση του φυσικού αερίου, καθώς και οι προοπτικές απασχόλησης για τον τεχνικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Horizon Blu, στην παραλία της πόλης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy