Καλαμάτα: 4ος Αγώνας 5km στο Ιστορικό Κέντρο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν την Κυριακή (26 Ιουνίου), Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, αγώνα δρόμου (ώρα εκκίνησης: 19:30) στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας. Ο αγώνας διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Με το μήνυμα «Πάμε Μαζί» και μετά από 2 χρόνια απουσίας, ο 4ος αγώνας δρόμου στο κέντρο της πόλης φιλοδοξεί να αποτελέσει μια γιορτή για την πόλη της Καλαμάτας που θα φέρει το μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και υπέρ της υγιούς καθαρής ζωής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η διαδρομή έχει εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου, (2 στροφές των 2,5klm) και περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλ. 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης(αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23ης Μαρτίου.

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στη σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας: www.sdym.gr.
Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία (μέχρι τις 19:00) οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης.
Το κόστος συμμετοχής είναι τρία ευρώ, ενώ θα υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα εγγραφών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy