Καλαμάτα: «Mε όραμα και σκληρή δουλειά θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα»

 

Με ανακοίνωση της η “Μαύρη Θύελλα”, γνωστοποίησε πως έλαβε την απαιτούμενη άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας αιχμές για την περσινή αδικία.

Επιτυχώς κύλησε η διαδικασία αδειοδότησης για την Καλαμάτα, με τον φάκελο της μάλιστα να εξασφαλίζει άδεια επιπέδου Σούπερ Λιγκ 1. Η σχετική ανακοίνωση της “Μαύρης Θύελλας”, κάνει λόγο για αποκατάσταση της περσινής αδικίας και δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους υπευθύνους για αυτή την επιτυχία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους της ότι η αγαπημένη μας ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2!

Η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά ο πλήρης φάκελος που ετοιμάσαμε μας δίνει τη χορήγηση της συμμετοχής μας και στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1!!!

Η χρονική πίεση που μας ασκήθηκε πέρυσι στη διάρκεια της ετοιμασίας ενός πλήρους φακέλου, φέτος δεν υπήρξε!

Μια δουλειά μηνών με μεράκι από όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να αποκατασταθεί η περυσινή αδικία.

Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι (όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο) για να γίνει πραγματικότητα η εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Η δουλειά όλων με την καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Πρασσά ο οποίος νυχθημερόν βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα μας για να λειτουργούν όλα άψογα, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Όλοι ενωμένοι με Όραμα και σκληρή δουλειά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!».

Το άρθρο Καλαμάτα: «Mε όραμα και σκληρή δουλειά θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy