Κολωνός: Ανοίγουν νέα κεφάλαια στη διερεύνηση της υπόθεσης – Έρχονται νέες συλλήψεις

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο “φως” από την κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση. Ανοίγουν νέα κεφάλαια στη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται νέες συλλήψεις.

Εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της ανήλικης, να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία επικαλέστηκε μηνύματα που αντάλλαξε με τον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, όταν κατάλαβε τι συνέβαινε στο παιδί της, και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. «Ο λόγος για τον οποίο απέστειλα το μήνυμα και έλαβα τα συγκεκριμένα ποσά ήταν γιατί με είχε ενημερώσει και καθοδηγήσει η αστυνομία να μην υποπτευθεί ο Ηλίας Μίχος ότι είχα προβεί σε καταγγελία», διευκρίνισε η 37χρονη.

Ένας άνδρας προσήλθε αυτοβούλως, στη ΓΑΔΑ όπου δήλωσε, ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, αλλά όπως υποστήριξε, δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο. Ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε.

Εν τω μεταξύ, πήραν προθεσμία για την Τετάρτη 19/10 οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης.

Τρίτη κατά σειρά κατάθεση έδωσε η 12χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου. To ανήλικο κορίτσι φέρεται να υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε οίκο ανοχής. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι μετά από σεξουαλική επαφή με τον ίδιο, είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More