Κολωνός: «Μετά τα ραντεβού πήγαινα και του έδινα τα χρήματα» – Όσα κατέθεσε η 12χρονη ― Διάλογοι σοκ της μητέρας με τον 53χρονο

Τουλάχιστον τέσσερα μικρα ονόματα ανδρών, πέραν των δύο προφυλακισμενων, που όπως κατήγγειλε την βίασαν, ανέφερε η 12χρονη κοπέλα, θύμα της πολύκροτης υπόθεσης στον Κολωνό, που έχει σοκάρει την κοινη γνώμη, στην κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές.

«Πρόσωπο κλειδί» στην υποθεση φαίνεται πως είναι πρόσωπο το οποίο ειχε καθημερινή επαφή με τον Ηλία Μίχο, καθώς είχαν στενή επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, το πρόσωπο αυτό φαίνεται να μην έχει κληθεί να καταθέσει στις Αρχές, αφού η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται προς το παρόν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, με τις Αρχές να αναζητούν πλέον τι ακριβως έχει καταγράφει απο τις επισκέψεις της 12χρονης στο μαγαζί του κατηγορούμενου. Κατά τις ίδιες πηγες, κάμερες δεν υπήρχαν στο υπόγειο του καταστήματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην απολογία του ο Ηλ. Μίχος υποστήριξε ότι η 12χρονη ήταν αυτή που του έστελνε φωτογραφίες και βιντεο. Ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι συνευρεθηκε με την ανήλικη 4-5 φορές στο μαγαζί του και μια στο σπίτι του, σε διάστημα που η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές.

Όσον αφορά τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι τα κατείχε για συλλεκτικους λόγους.

«Είμαι συλλέκτης 32 χρονια. Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη το αγόρασα απο ένα Συρία, το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι».

Όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης, ο κατηγορουμενος ανέφερε ότι «πιστεύει πως ήξερε τι συνεβαινε» προσθέτοντας ότι «η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί δύο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, απο λογαριασμό του Ηλία Μιχου, το μήνα Ιούλιο.

Όσο αφορά τον Γ. Σοφιανιδη, στην απολογία του υποστήριξε: «Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Όταν συναντηθηκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και “απο εκείνη ότι θελω”. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος. Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο, της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απειλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλοκαρα το τηλέφωνο της».

Ο κατηγορουμενος υποστήριξε ότι η 12χρονη τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν και άλλες φορές. Όπως υποστήριξε, σε άλλη συνάντηση η 12χρονη αποχωρησε για λίγο, και όταν επέστρεψε του ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. Στην ερωτηση του πως το δικαιολογουσε στη μητέρα της, αυτή του απάντησε ότι θα της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία.

«Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινοταν γύρω στα 17. Τον Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο».

Οι 212 πελάτες

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χεονης με τους 212 υποψήφιους πελάτες (το οποίο φέρεται να διαχεριζοταν ο 53χρονος), αυτές γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής BlindChat.

Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπωνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιουσαν. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως «εισαι ακόμα μικρη» και «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλωσεις».

Οι δύο κατηγορουμενοι αρχικά είχαν διορίσει ως δικηγόρο τους τον φαηλο Κρανίδιωτη, αλλά ανακαλεσαν την εντολή πριν την απολογία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε παραστεί ως συνήγορος στην υποθεση του διαζυγίου του Ηλία Μίχου με τη συζυγο του, το οποίο εκδόθηκε στις 4 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν τη σύλληψη του 53χρονου.

Μηνύματα που αντάλλαξαν η μητέρα της 12χρονης με τον Μίχο μετά τις αποκαλύψεις

«Με το ανήλικο ήθελες να πας. Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω».

«Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα – πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε – θα σου φαω το λαρύγγι όλοι θα μάθουν τι είσαι».

Μίχος: «Ηρέμησε έλα να τα πούμε»

«Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου εκει που θα σε παρουν σηκωτό – Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει».

Μίχος: «Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, ok»

Η μητέρα έστειλε στον κατηγορούμενο και ένα screenshot με τις συνομιλίες του με το παιδί, όπου αυτός της λέει «θέλω να κάνουμε έρωτα», «κάνε μου…», «κάνε… και στείλε μου βίντεο».

Μητέρα: Τι έχεις να πεις;

Μίχος: Ok, εγώ είμαι.

Σημεία κατάθεσης της 12χρονης

-Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι

-Ναι

-Τι χρήματα σου έδιναν;

-50 ευρώ, κάπου εκεί.

-Ήταν διαφορετικές οι τιμές;

-Όχι, εκεί ήταν στα 50

-Τα 50 ευρώ τι τα έκανες μετά εσύ;

-Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν

-Έδινες σε κάποιον άλλον;

-Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν που τα βρήκες.

«Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου.».

Τα ονόματα των ανδρών τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More