Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Τσίγκας για φωτιά στην Πεντέλη: Οι άνεμοι φυσούν απ’τα δυτικά και τα ανατολικά – Ανησυχούμε για το μέτωπο προς Πεντέλη

«Από τη μια πλευρά οι άνεμοι φυσούν δυτικά και από την άλλη ανατολικά. Οι εναλλαγές είναι σταδιακές και συνεχόμενες και οι εστίες δημιουργούν νέες εστίες», δήλωσε στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ Γιώργο Γεραφέντη ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστας Τσίγκας τονίζοντας ωστόσο ότι «οπουδήποτε υπάρχει δρόμος, έχει μπει πυροσβεστικό όχημα και οπουδήποτε υπάρχει ανοιχτή δίοδος έχουν μπει πεζοπόρα τμήματα και στήνονται εγκαταστάσεις για να σβήσουμε ό,τι υπάρχει σε ενεργό μέτωπο».

Ο κ. Τσίγκας πρόσθεσε ότι το μέτωπο που τον ανησυχεί πιο πολύ είναι αυτό προς την περιοχή της Πεντέλης καθώς έχει τη μεγαλύτερη δυναμική, ενώ ευχαρίστησε «κατοίκους, εθελοντές, τις Ένοπλες Δυνάμεις και όλους τους συναρμόδιους φορείς και συναδέλφους που δίνουν τον αγώνα για όσο απαιτηθεί».

Επεσήμανε τέλος ότι όλες οι δυνάμεις που υπήρχαν στην Αττική από την πρώτη στιγμή σε εναέρια και πεζοπόρα μέσα αλλά και σε οχήματα, «έχουν έρθει όλοι εδώ».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More