Λάρισα: Επιχείρησαν ριφιφί σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών αλλά χτύπησε ο συναγερμός

Με τη μέθοδο του ριφιφί, από την οροφή του, επιχείρησαν να εισέλθουν σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών ειδών στη Λάρισα, 2 άντρες οι οποίοι λίγα λεπτά μετά συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες δεν υπολόγισαν στο σύστημα του συναγερμού που ήχησε κι ακύρωσε τα σχέδιά τους. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (16-10-2022) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, κατά περίπτωση, για απόπειρα κλοπής, κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, οι δράστες, χθες λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθαν σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών ειδών της πόλης της Λάρισας, από τρύπα που άνοιξαν στην ψευδοροφή του καταστήματος, στο οποίο ήχησε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσουν την πράξη τους και να μην αφαιρέσουν κάτι.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

1 πιστόλι αερίου με αμπούλα αερίου και 3 βολίδες,
1 μαχαίρι,
διάφορα εργαλεία (-4- γερμανικά κλειδιά, 3 λοστοί, 1 κατσαβίδι και 1 σφυρί), καθώς και
1 σκούφος τύπου «μπαλακλάβα», στην κατοχή του ενός δράστη.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στην οικία του ενός εκ των δραστών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα βεγγαλικό χειρός, καθώς και μία συσκευασία με 29 εργαλεία.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More