Μπακαμπού: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα»

 

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, επανέλαβε πως το σημαντικότερο για την ομάδα του Πειραιά, δεν είναι ποιος θα σκοράρει αλλά να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια.

Ευτυχής που βοηθάει την ομάδα του στο πρωτάθλημα, μιας και στην Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, δήλωσε ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος υποστήριξε πως χάρη στους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χάμες αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σκοράρει.

Για τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ:

«Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Εδώ και μια εβδομάδα προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όχι όλοι μαζί, αλλά οι παίκτες που δεν είχαμε δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα. Πιστεύω πως βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο δεν είναι ατομικό θέμα. Είναι θέμα όλης της ομάδας. Μαζί πρέπει να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το πώς αισθανόταν που δεν μπορούσε να συμβάλλει τις προσπάθειες του στην ομάδα απέναντι στην Καραμπάκ:

«Πραγματικά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αυτό που θέλω να κάνω είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ για να πετύχει τους στόχους. Ωστόσο δεν είμαι στη λίστα για την Ευρώπη και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν παρακολουθώ από την κερκίδα χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα για να βοηθάμε όσο μπορούμε».

Για το αν μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των γκολ που μπορεί να πετύχει τη φετινή σεζόν:

«Δεν έχω καμία ιδέα, ούτε μπορώ να υπολογίσω κάποιο νούμερο γιατί πολύ απλά δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα προτιμώ να κερδίζει η ομάδα και να μην σκοράρω, από το να πετυχαίνω γκολ και να μην κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να προσπαθούμε όλοι μαζί και όποιος αγωνίζεται να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Είμαστε πολλοί ποιοτικοί παίκτες εδώ και από μόνος που δε θα μπορούσα να πετύχω τίποτα χωρίς τον Ματιέ, τον Γιουσέφ ή τον Χάμες γιατί χωρίς τις πάσες δε μπορεί κάποιος να σκοράρει. Επομένως δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ, αλλά η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More