Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπουχαλάκης: «Να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται»

 

Ο 29χρονος, μίλησε για τη μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στο Κόσοβο, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα αυτής της επιτυχίας.


O Aνδρέας Μπουχαλάκης αποκάλυψε την επιθυμία των παικτών να επαναφέρουν την εθνική ομάδα εκεί που της αξίζει, ενώ στάθηκε και στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της.

«Ήταν πολύ σημαντικό για όσα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να φέρουμε μια επιτυχία, να τερματίσουμε πρώτοι στο γκρουπ. Χτίζουμε κάτι καλό, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήταν το καλύτερο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό ευελπιστώ ότι είναι μόνο η αρχή. Όλα τα παιδιά έχουν όρεξη. Θέλουμε να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται, για την χώρα μας, αλλά και για εμάς, γιατί ξέρουμε τι αξίζουμε. Βήμα-βήμα να ξαναφέρουμε την Εθνική εκεί που της αξίζει».

Για τη συνέχεια: «Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και την πειθαρχία πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό μετράει και αυτό θα μας δώσει τις προκρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την ανασταλτική λειτουργία: «Το κάθε ένα έχει τον ρόλο του. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ξέρει ο καθένας τη δουλειά του. Όλοι έρχονται από σημαντικές χρονιές στις ομάδες τους. Έχουμε την εμπειρία και την όρεξη να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να πανηγυρίζουμε στο τέλος».
Για το ότι ακολουθούν διακοπές: «Ναι, το περιμένουμε, μετά το “4Χ4” και τη χαρά που ευελπιστούμε να δώσαμε στον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τον Σεπτέμβριο να είμαστε εξίσου καλά».

Το άρθρο Μπουχαλάκης: «Να ξαναπάμε την Εθνική όσο ψηλότερα γίνεται» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More