Νέα κατάθεση της 12χρονης: Έδωσε στοιχεία για οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος

Τρίτη κατά σειρά κατάθεση έδωσε σήμερα η 12χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου. To ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε και σε οίκο ανοχής. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι μετά από σεξουαλική επαφή με τον ίδιο, είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα.

Η ίδια περιέγραψε ότι πήγαινε στον συγκεκριμένο χώρο με τον βασικό κατηγορούμενο κι ότι δεν έπαιρνε η ίδια τα χρήματα. Ο 53χρονος, όπως ανέφερε, της είχε πει την πρώτη φορά ότι θα πηγαίνει στο συγκεκριμένο χώρο και θα κάνει κάτι με άντρες.

Το παιδί είπε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι, όπως κατάλαβε η θεία του γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό.

Το κορίτσι στην κατάθεσή του ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της. Η 12χρονη ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το κορίτσι ο 53χρονος της είχε πει την πρώτη φορά να δει που βάζει την κάρτα η μητέρα της ενώ, όπως είπε, του την έδινε η ίδια καμιά φορά και της την επέστρεφε μετά από 1-2 ημέρες.

Σχετικό Άρθρο: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Ελλιπή τα στοιχεία εναντίον της, λέει ο δικηγόρος της

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More