Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Προσοχή στα μπουρίνια στα βορειοανατολικά το Σάββατο (video)

Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και λίγο περισσότερη ζέστη απ’ ότι σήμερα στις περισσότερες περιοχές.
Στα βόρεια-βορειοανατολικά χρειάζεται προσοχή γιατί μετά το μεσημέρι θα έχουμε βροχές ή καταιγίδες με τη μορφή μπουρινιών, τα οποια δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τις ακτές.

Στην Αττική η μέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια με κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές μετά το μεσημέρι στα βορειότερα τμήματα της.
Θα επικρατήσει μια θαλάσσια αύρα στα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 21 έως τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές συννεφιές στα ανατολικά ενώ προς το απόγευμα τα σύννεφα θα αρχίσουν να πυκνώνουν κυρίως στις ορεινότερες περιοχές όπου υπάρχει η πιθανότητα για διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες. Στα Κεντροανατολικά τμήματα, προς αργά το απόγευμα χρειάζεται προσοχή γιατί θα υπάρξει ένα πέρασμα από μπουρίνια, μπόρες και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, συνοδευόμενες από ισχυρό άνεμο ή και χαλαζόπτωση.
Οι άνεμοι μέχρι την έλευση της αστάθειας θα είναι σχετικά ασθενείς, νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 21 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More