Παρίσι: Ο Αϊτινός τραγουδιστής Mikaben πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή του Accor Arena στο Μπερσί

Ο Αϊτινός τραγουδιστής Mikaben πέθανε αφού κατέρρευσε στη σκηνή της Accor Arena του Μπερσί στο Παρίσι, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Ήταν 41 ετών και είχε προσκληθεί από το θρυλικό αϊτινό συγκρότημα Carimi να τραγουδήσει μπροστά σε 10.000 άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το francetvinfo, λίγα λεπτά πριν την έξοδό του στη σκηνή, εικόνες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα έδειχναν τον Mikaben (από το Michael Benjamin) να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Αφού τελείωσε το νούμερό του και ξεκίνησε την αποχώρησή του από τη σκηνή, ξαφνικά κατέρρευσε. Διασώστες που του έκαναν ΚΑΡΠΑ δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Mikaben : l’étoile scintillante de nos nuits de Noël s’est éteinte. Haïti est en deuil.

Voir l’extrait de la vidéo@mikaben #Haiti #accorarena #Paris #Mikaben #Carimi pic.twitter.com/sJI2FtPhci

— HCI (@HCI_ht) October 15, 2022

«Ολόκληρη η ομάδα της Accor Arena είναι συγκλονισμένη και στέλνει την πλήρη υποστήριξή της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή την οδυνηρή δοκιμασία», έγραψε η Accor Arena του Μπερσί στο Twitter την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Toute l’équipe de l’Accor Arena est terriblement affectée et adresse tout son soutien à sa famille et ses proches dans cette douloureuse épreuve.

— Accor Arena (@Accor_Arena) October 16, 2022

Ο πρωθυπουργός της Αϊτής αντέδρασε επίσης άμεσα στην είδηση του θανάτου του Michael Benjamin. «Η χώρα και η νεολαία της Αϊτής έχασαν μια όμορφη ψυχή», έγραψε ο Αριέλ Ανρί στο Twitter. «Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς της αϊτινής μουσικής που μόλις έφυγε από τη ζωή».

[2/2]

Le pays et la jeunesse haïtienne ont perdu une belle âme. Je présente mes condoléances à sa famille, ses amis et à la communauté musicale dans son ensemble.#Haïti

— Dr Ariel Henry (@DrArielHenry) October 15, 2022

Πηγή: francetvinfo, sudouest.fr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More