Πετρέλαιο θέρμανσης: Με τιμή κάτω από 1,4 ευρώ ξεκίνησε η διάθεση – Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον όμιλο HELLENiQ ENERGY οι εκπτώσεις και ενέργειες για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι οποίες καταλήγουν σε τελική τιμή 1,312 ευρώ ανά λίτρο για προμήθεια πετρελαίου από την ΕΚΟ.

Συγκεκριμένα από σήμερα 14 Οκτωβρίου 2022, για το πετρέλαιο θέρμανσης θα ισχύουν τα παρακάτω:

– Μείωση της διυλιστηριακής τιμής πώλησης προς όλες τις Εταιρίες Εμπορίας με ειδική έκπτωση 0,075€ στην τελική τιμή με ΦΠΑ, επιπλέον της κρατικής επιδότησης 0,25€ με ΦΠΑ ανά λίτρο, που έχει ήδη ενσωματωθεί. Η έκπτωση θα ισχύσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου προκειμένου να βοηθήσει τον αρχικό εφοδιασμό

– Ειδική προσφορά από την ΕΚΟ για τους καταναλωτές που επιλέγουν να εφοδιαστούν με πετρέλαιο θέρμανσης απευθείας από την Εταιρία, που περιλαμβάνει:

έκπτωση 5% στη τελική τιμή (η προσφορά ισχύει έως 21 Νοεμβρίου 2022)
δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης με έως και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Ελληνικών Τραπεζών για όλη την περίοδο της διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.

Με βάση τα παραπάνω, οι καταναλωτές έχουν σήμερα 14/10/2022, τη δυνατότητα να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ στην τιμή των 1,312€ με ΦΠΑ ανά λίτρο.

Σημειώνεται ότι επειδή η τελική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται καθημερινά με βάση τις διεθνείς τιμές και την ισοτιμία Δολαρίου σε Ευρώ, ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, ωστόσο οι παραπάνω εκπτώσεις θα παραμείνουν σε ισχύ, για τα προαναφερθέντα διαστήματα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More